استفاده از تکنولوژی هوش مصنوعی در امور مهاجرتی کانادا
این روزها نام هوش مصنوعی را در صنایع مختلف می شنوید و حتی تبدیل به یک نوع ژست و قدرتنمایی برای کشورهای قدرتمند دنیا شده است، کانادا هم سعی دارد در این فناوری پیشرو باشد و حتی با وجود مخالفت هایی که به دلیل بیم نقض حریم خصوصی میرود سعی در استفاده از هوش مصنوعی در امور مهاجرتی دارد.
به گزارش مجری سفرهای گردشگری: از روز 15 تا 17 اکتبر 2018، همایش دنیای The Fortune Global Forum در شهر تورنتو برگزار گردید.
در این همایش که به دعوت جاستین ترودو، نخست وزیر کانادا، چند هفته پیش از کنفرانس کشورهای گروه 7 یا G7 برگزار گردید، بیش از 500 تن از مدیران ارشد و متخصصان برجسته کمپانی های عظیم دنیای شرکت داشتند و در زمینه تکنولوژی های مدرن و چشم اندازهای توسعه اقتصاد دنیای تبادل نظر کردند.
یکی از موضوعات مورد بحث در این همایش زمینه های رشد و ایجاد بسترهای مناسب در بخش هوش مصنوعی در آینده بود.
به گزارش سایت CIC News، آقای استیو ارواین، بنیانگذار و مدیر اجرایی کمپانی integrate.ai و یکی از افراد با سابقه در فیسبوک و اینستاگرام، دو سال پیش، برای ایجاد کمپانی جدید خود در بخش هوش مصنوعی، پس از شش سال اقامت در سیلیکون ولی، در ایالت کالیفرنیا، که بهشت و مرکز دنیای تکنولوژی های مدرن نامیده می گردد، به کانادا بازگشته است.
در ابتدا به نظر می رسید که دور از عقل است که integrate.ai را در سیلیکون ولی ایجاد کند. اما تحقیقات وی به این نتیجه رسید که تورنتو بهترین مکان برای آغاز به کار این کمپانی جدید است.
استیو ارواین، در سخنانی در همایش دنیای Fortune Magazine گفته است: گوناگونی و تنوع جامعه، در عظیمترین شهر کانادا، یکی از دلایل اصلی من بود تا کمپانی خودم را در این شهر ایجاد کنم.
وی گفت: گوناگونی در کانادا یک حقیقت است. ما یکی از متنوع ترین کشورهای دنیا هستیم. تورنتو یکی از شهرهای متنوع و گوناگون در دنیا است، که دورنمای بسیار گسترده ای را ایجاد نموده است. نه تنها ما قادر خواهیم بود که بهترین استعدادها در مسایل فنی و تحقیقی را به اینجا بیاوریم، بلکه به طور طبیعی کاندیدا های بسیار متنوعی را در اختیار داریم که برای مقابله با مشکلاتی که پیش رو داریم بتوانند استعدادهای خود را بروز دهند.
در این گزارش آمده است سیاست های جدید مهاجرتی کانادا نقش مهمی در پیشبرد این واقعیت از خود نشان داده اند، به طوری که ویزای کاری مورد احتیاج برای افراد خارجی واجد صلاحیت را ظرف دو هفته صادر می نمایند. سیاست های سخت مهاجرتی دولت فعلی آمریکا تحت رهبری دانلد ترامپ، به افراد متخصص در زمینه هوش مصنوعی این حق انتخاب را می دهد تا کانادا را بر آمریکا ترجیح دهند.
به گفته آقای ارواین:برای آوردن بهترین استعدادها به کانادا، هیچ زمانی از این آسانتر وجود نداشته است. از نقطه نظر ویزا، الان آسانترین زمان برای ورود این افراد است، چرا که با اتفاقاتی که در حال حاضر از نظر سیاسی در حال وقوع است، تفاوت زیادی را مشاهده می کنیم. بسیاری از افراد نخبه که معمولاً به سمت سیلیکون ولی می رفتند در حال تغییر برنامه خود هستند. کانادا مقصد بالقوه برای آنان است. آنها می توانند به آمریکای شمالی بیایند و نزدیک به مراکز مهم صنعتی و تکنولوژیک باشند، در حالیکه در شهری زندگی خواهند کرد که احساس آرامش و راحتی بنمایند و فرصت های بیشماری را در اختیار خود داشته باشند.
خانم Raquel Urtasun مسئول برنامه تحقیقاتی اتومبیل های خودران(بدون راننده) اُوبر در تورنتو، به Global Forum گفته است او به این دلیل به کانادا آمده است چون کانادا در هوش مصنوعی پیشتاز بوده، هست و خواهد بود.
وی که زاده کشور اسپانیا است، هنگامی که تصمیم گرفت به دپارتمان علوم کامپیوتر دانشگاه تورنتو ملحق گردد، در انستیتو تکنولوژی تویوتا در شیکاگو در حال تدریس بود.
خانم Urtasun که ار طرف Wired Magazine سوپر استارهوش مصنوعی لقب گرفته، می گوید تنوع جامعه کانادا و سیاست های مهاجرتی آن، نقش کلیدی در جذب افراد با استعداد در هوش مصنوعی، به سمت مرز شمالی آمریکا دارد.
وی می گوید: الان حدود یک سال و نیم است که می بینیم افرادی با استعدادهای زیاد در کانادا ساکن می شوند، استعدادهای بسیار زیادی، که لزوماً ارتباطی با کانادا ندارند را هم می بینیم که در حال عزیمت به کانادا هستند، چون اینجا همان جایی است که به دنبال آن بوده اند. ما حقیقتاً در حال ساخت اِکوسیستمی هستیم که به کانادا اجازه می دهد تا این شرایط را مهیا کند.
وزیر نوآوری، علوم و توسعه مالی کانادا، Navdeep Bains از دیگر افرادی بود که در این همایش شرکت نموده بود.
وی گفت ما به کمپانی های کانادایی اطمینان می دهیم که دسترسی به کارگران خارجی برای پر کردن احتیاجهای مهارتی خود، جدا از نیروی کار داخلی، جلوه کلیدی ارزش های کانادایی، بویژه در حال و هوای سیاسی فعلی در دنیا است.
وی در ادامه صحبت های خود اعلام نمود: وقتی شما در حال مشاهده افزایش رفتارهای ضد مهاجرتی، سیاست های عوامگرایانه و ملی گرایی افراطی هستید، ما در کانادا با آغوش باز پذیرای بازرگانان، سرمایه گذاران و مردم هستیم، و این پذیرایی بسیار حیاتی است.
روز ششم دسامبر سال جاری، کانادا میزبان کنفرانس کشورهای گروه هفت یا G7 در خصوص هوش مصنوعی در شهر مونترال خواهد بود.
مونترال در کنار تورنتو، ادمونتون و آلبرتا به عنوان کانون تحقیقات و توسعه هوش مصنوعی شناخته می شوند.