مهاجرت به کانادا از طریق خود اشتغالی
راه های مختلفی برای مهاجرت به کانادا وجود دارند؛ یکی از این راه ها این است که متقاضی به اداره مهاجرت این کشور نشان دهد می تواند با شغل و مهارت خود به راحتی در این سرزمین زندگی و امرار معاش کرده و برای جامعه مفید باشد.

به گزارش مجری سفرهای گردشگری: در مهاجرت خود اشتغالی شخص به دولت کانادا اعلام می کند که پس از ورود به این کشور کار خود اشتغالی خود را ادامه داده و از این راه کمک قابل توجهی به اقتصاد این کشور خواهد کرد. به طور کلی دو گروه از نظر اداره مهاجرت کانادا خود اشتغال محسوب می شوند: هنرمندان و ورزشکاران. با توجه به این که در کدام گروه باشید و نوع فعالیتتان چه باشد، سرمایه مورد نیاز متفاوت است. برای نمونه اگر فردی به عنوان ویراستار کتاب برای مهاجرت به کانادا اقدام کند، عملا به سرمایه زیادی نیاز ندارد. برای ویرایش کتاب به طور معمول یک کامپیوتر کافی خواهد بود.
اگر متقاضی، عکاسی کند، در این حالت به اندازه خرید وسایل عکاسی و تبلیغات و دیگر هزینه ها نیاز به سرمایه دارد. اگر این متقاضی قصد افتتاح یا خرید آتلیه عکاسی در کانادا را داشته باشد، باید نشان دهد که سرمایه لازم برای این کار را دارد؛ اما اگر هدفش عکاسی بدون داشتن دفتر یا محل کسب و کار است، سرمایه مورد نظر به مراتب کمتر خواهد بود.
در مورد ورزشکاران هم می توان این مثال ها را زد. اگر شخصی به عنوان مربی، ورزشکار حرفه ای یا داور برای مهاجرت به کانادا اقدام کند، سرمایه زیادی نمی خواهد. اما اگر همین فرد برای تأسیس باشگاه ورزشی به این کشور بیاید، لازم است نشان دهد که سرمایه لازم برای انجام چنین کاری را دارد.
باید یک طرح تجاری برای متقاضی تهیه شود که در آن در مورد سرمایه گذاری توضیحات لازم ارائه شده باشد. ارائه چنین طرحی برای کلیه متقاضیان مهاجرت از نوع خود اشتغالی اجباری است. دقت کنید که این طرح تجاری باید قابل استناد باشد، یعنی افسر اداره مهاجرت را متقاعد کند که طرح شدنی است و شخص می تواند علاوه بر کسب درآمد، به اقتصاد این کشور کمک کند. به همین خاطر هر چه میزان سرمایه متقاضی بیشتر باشد، شانس او برای اخذ ویزا کانادا بیشتر است.