مهم ترین کارهایی که بعد از ورود به کانادا باید انجام دهید | راهنمای کامل تازه واردان
ورود به کانادا آغاز یک مسیر جدید و پرچالش است. چه به عنوان دانشجو، نیروی کار، یا مقیم دائم وارد این کشور شده باشید، اقدامات اولیه پس از ورود تأثیر مستقیمی بر کیفیت زندگی و روند تطبیق شما با محیط جدید دارد. از انجام تشریفات مرزی و گمرکی گرفته تا ثبت آدرس، دریافت شماره بیمه اجتماعی (SIN)، باز کردن حساب بانکی، و یافتن مسکن مناسب، هر یک از این مراحل میتوانند روند ادغام شما در جامعه کانادا را تسهیل کنند. در این راهنما، به طور جامع به تمامی اقداماتی که در روزها و هفتههای نخست ورود به کانادا باید انجام دهید، پرداختهایم تا از همان ابتدا مسیر روشنی برای شروع زندگی جدید خود داشته باشید.

به گزارش مجری سفرهای گردشگری: کارهای بعد از ورود به کانادا چیست و برای آغاز زندگی در این کشور، چه اقدامات مهمی را باید انجام دهیم؟
کانادا یکی از مهاجرپذیرترین کشورهای جهان است و بین دانشجویان بین المللی، کارمندان خارجی، تازه واردان و کسانی که اقامت دائم را دریافت نموده اند محبوبیت بالایی دارد.
ورود به یکی از فرودگاه های کانادا به معنی استارت زندگی نو شماست و شما باید در همان لحظات اول، خود را برای زندگی در این کشور آماده کنید. دقیقا از همان لحظه ای که قدم های اول را بر می دارید تا به افسر مهاجرت برسید، زندگی نوتان آغاز می گردد. کارهای زیادی برای انجام دارید اما نگران نباشید.
برای اینکه از قبل با فرایند ورود آشنا باشید و دچار سردرگمی نشوید، در ادامه این مقاله با فهرست کارهای بعد از ورود به کانادا آشنا می شوید.
اقدامات اولیه فرودگاهی در کانادا
وقتی به فرودگاه رسیدید، تابلوهایی را به هر دو زبان انگلیسی و فرانسوی می بینید. تابلوهای Arrivals و Customs را دنبال کنید.
ارائه مدارک
پس از ورود به خاک کانادا، هویت شما مورد آنالیز قرار می گیرد. یعنی شاید از شما خواسته گردد اسنادی مانند گذرنامه یا ویزا، نامه POE، گواهی تمکن مالی، گواهی بیمه درمانی و یک کپی از مدارکی که برای دریافت مجوز کار ارائه نموده بودید را به افسر مرزی نشان دهید. ضمناً باید تست های بیومتریک را کامل کنید که شامل گرفتن عکس و بعلاوه اثر انگشت است. این فرایند به دولت کانادا یاری می نماید که هویت شما را شناسایی کند و نگذارد امنیت کانادا به خطر بیفتد.
عبور از گمرک کانادا
در گمرک یا custom، لاین شهروندان کانادایی از لاین مهاجران و خارجی ها جدا است. مواظب باشید که به لاین اشتباه نروید. در ادامه برای طی کردن فرایندهای مربوط به صدور کارت PR و بعلاوه مصاحبه در خصوص مهاجرت، باید به سوالات افسر مهاجرت پاسخ بدهید.
با توجه به شرایط اقامتی (اینکه آیا اقامت دائم دارید، دانشجوی بین المللی هستید و یا کارمند خارجی) شرایط مختلفی برای ورود به کانادا وجود دارد.
- اگر اقامت دائم دارید، باید گواهی Confirmation of Permanent Residence و بعلاوه ویزای اقامت دائم داشته باشید.
- اگر دانشجو هستید یا می خواهید در کانادا کار کنید، باید مجوز معتبر تحصیل یا کار، یک ویزای اقامت موقت TRV، و سایر اسناد و مدارک مورد احتیاج را داشته باشید.
پس از ورود به خاک کانادا، افسر مرزی مدارک مربوط به شرایط اقامت شما را تایید می نماید و سوالاتی از شما می پرسد تا مطمئن گردد همه شرایط لازم برای ورود را دارید.
نکته: در نظر داشته باشید که ورود بعضی از وسایل به کانادا ممنوع است. برای اطلاعات بیشتر می توانید به مقاله حمل وسایل منزل به کانادا مراجعه کنید.
چک فهرست کارهای ورود به کانادا در دو هفته ابتدایی
بهتر است در دو هفته ابتدایی پس از ورود به کانادا اقدامات زیر را انجام دهید.
ارائه آدرس کانادایی به اداره مهاجرت کانادا
از شما درخواست می گردد که آدرس کانادایی معتبری را به افسر مهاجرت ارائه دهید. تا 180 روز پس از ورود به خاک کانادا زمان دارید که آدرس کانادایی خود را به روز کنید. سپس کارت اقامت دائم PR برای شما ارسال می گردد.
دریافت شماره بیمه اجتماعی کانادا SIN
یکی از مهم ترین اقدامات دو هفته اول ورود به کانادا دریافت شماره بیمه اجتماعی کانادا (SIN) است. شماره بیمه اجتماعی کانادا یک عدد 9 رقمی است که دولت کانادا از آن برای شناسایی افرادی که کار می نمایند و مالیات می دهند استفاده می نماید. شما تازه واردان باید هرچه سریع تر درخواست خود برای دریافت شماره بیمه اجتماعی را ارسال کنید. چونکه برای کار، پرداخت مالیات و استفاده از مزایا و خدمات دولتی به آن احتیاج دارید.
برای ارسال درخواست باید مجوز معتبر تحصیلی یا کاری داشته باشید یا اینکه گواهی اقامت موقت داشته باشید. ضمناً باید در کانادا حضور داشته باشید.
خرید سیم کارت کانادا
یکی دیگر از مهم ترین اقدامات پس از ورود به کانادا تهیه سیم کارت کانادایی است. در همه کشورها طیف گسترده ای از خدمات تلفن همراه ارائه می گردد و کانادا نیز از این موضوع مستثنی نیست. اپرواتورهای اصلی در کانادا عبارت اند از ROGERS،TELUS،KOODO و BELL. هر کدام از این اپراتورها خدمات و طرح های مختلفی برای تماس تلفنی، پیامک و اینترنت به مشترکان ارائه می دهند.
اوپراتورهای تلفن همراه برای همه افراد، دانشجویان و خانواده ها طرح های مختلفی دارند که می توانید با توجه به احتیاجهای خود یکی از آن ها را انتخاب کنید. اگر از خدمات یک شبکه خاص رضایت ندارید، می توانید در هر زمانی شماره خود را به یک اوپراتور دیگر منتقل کنید.
بعضی از اوپراتورها طرح سیم کارت + گوشی را ارئه می دهند. در این طرح شما می توانید یک قرارداد lease دوساله ببنید و ماهانه با پرداخت یک مبلغ ثابت، یک گوشی همراه به همراه یک سیم کارت بخرید.
در نظر داشته باشید که برای خرید سیم کارت باید دو مدرک شناسایی مانند پاسپورت، سند COPR و شماره SIN داشته باشید.
نکته: در زمان جست و جو برای خانه، استفاده از شماره کانادایی بسیار سودمند است. احتمال اینکه صاحب خانه ها به شماره های کانادایی پاسخ بدهند بیشتر است. پس ارزشش را دارد که یک شماره کانادایی تهیه کنید.
باز کردن حساب بانکی
یکی دیگر از مهم ترین کارهای بعد از ورود به کانادا این است که یک حساب بانکی باز کنید. برای پرداخت قبوض تلفن همراه، آب و برق و گاز و خرید از فروشگاه ضروری است یک حساب بانکی در کانادا داشته باشید. حساب پس انداز (saving account) و حساب جاری (chequing account) رایج ترین حساب های بانکی در کانادا هستند.
پس از ارسال درخواست می توانید به خدمات و سرویس های مهمی مانند wire transfers، چینج ارز، کارت اعتباری (credit card) و دبیت کارت (debit card) دسترسی داشته باشید.
برای دسترسی به حسابتان به وسیله عابر بانک می توانید از کارت debit card بهره ببرید. بعلاوه می توانید با استفاده از این کارت به صورت حضوری یا آنلاین خرید کنید.
در اسرع وقت یک کارت اعتباری credit card نیز دریافت کنید. به شما توصیه می کنم بدهی هایتان را قبل از آخرین روز مشخص شده پرداخت کنید. این موضوع باعث افزایش امتیاز اعتباری شما می گردد و به شما یاری می نماید در زمان خرید مسکن، ماشین یا راه اندازی کسب و کار خود وام بگیرید.
در نظر داشته باشید که بانک ها خدمات ویژه ای به تازه واردان و دانشجویان بین المللی ارائه می دهند. به عنوان مثال، در پکیج TD New to Canada Banking Package، اگر حساب جاری باز کنید احتیاج نیست در 12 ماه اول کارمزد ماهانه را پرداخت کنید. در سال اول نیز کارمزد سالانه از کارت های اعتباری دریافت نمی گردد (در صورت تایید). ضمناً برای انتقال های مالی بین المللی نیز تخفیفاتی به تازه واردان داده می گردد. از طرف دیگر در پکیج TD International Student Banking Package اگر حساب جاری باز کنید، هزینه کارمزد ماهانه از شما دریافت نمی گردد (اگر دانشجو باشید)، کارت اعتباری کارمزد ندارد (در صورت تایید) حساب های پس انداز نیز یک نرخ سود ویژه دارند.
دریافت کارت سلامت یا health card
یکی دیگر از اقدامات پس از ورود به کانادا این است که کارت سلامت را دریافت کنید. در کانادا، دولت هزینه مراقبت های بهداشتی را پرداخت می نماید. اگر کارت سلامت داشته باشید می توانید از مزایای خدمات درمانی بهره ببرید.
برای دریافت کارت سلامت باید به اداره خدمات استانی مراجعه کنید. ضمناً می توانید به صورت آنلاین و به وسیله سرچ گوگل نیز درخواست خود برای دریافت کارت سلامت را ارسال کنید.
در بعضی از استان ها تقریبا 5 ماه طول می کشد تا بتوانید از مزایای خدمات درمانی بهره مند شوید.
البته همه ی خدمات درمانی مجانی نیست.
در سیستم درمانی کانادا، خدماتی مانند ویزیت پزشک خانواده، رفتن به کلینیک ها بدون وقت قبلی، ویزیت اورژانس، انجام آزمایشات و جراحی های لازم تحت پوشش قرار دارند اما خدماتی مانند دندان پزشکی، تست های آزمایشگاهی و خدمات آمبولانس تحت پوشش قرار ندارند.
وقتی کارت سلامت خود را دریافت کردید، یک فهرست از پزشکان که بیماران نو را پذیرش می نمایند، در اختیار شما قرار می گیرد. شما می توانید با توجه به این فهرست پزشک خانواده خود را انتخاب کنید و او نیز با توجه به احتیاجهای سلامتی شما، داروهایی را برایتان تجویز می نماید.
در استان ها و محله های مختلف هر شهر کلینیک هایی وجود دارد که بدون وقت قبلی بیماران را پذیرش می نمایند. اما بهتر است یک پزشک خانواده داشته باشید تا سابقه پزشکی و شرایط جسمی شما را آنالیز کند و نسخه مناسب تری به شما رائه دهد.
پوشش بیمه عمومی کانادا همه هزینه ها را پوشش نمی دهد. اما در نظر داشته باشید که کارفرما نیز پوشش های بیمه ای دیگری را برایتان تهیه می نماید. حتی بعضی از کارفرماها پوشش داندان پزشکی را که خیلی پر هزینه است، برایتان تهیه می نمایند.
توجه: در کانادا بدون تجویز پزشک نمی توانید آنتی بیوتیک بخرید.
بیمه درمانی
سیستم خدمات درمانی کانادا پوشش درمانی بیسیک را به همه شهروندان و کسانی که اقامت دائم دارند، ارائه می دهد. شما تازه واردان کانادا باید در اسرع وقت درخواست خود برای بهره مندی از خدمات درمانی را ارسال کنید تا مطمئن شوید که تحت پوشش خدمات درمانی قرار دارید. در نظر داشته باشید که هر استان و قلمرو سیستم درمانی مختص به خود را دارد. پس باید در استان یا قلمرویی که قصد زندگی در آن را دارید برای تهیه بیمه درمانی اقدام کنید. به عنوان مثال در ونکوور کانادا باید پس از ورود در طرح MSP ثبت نام کنید. حتما در زمان پر کردن فرم های لازم نام خود را دقیقا همچون اسناد رسمی بنویسید. توجه داشته باشید که روند آنالیز درخواست شما شاید 3 ماه طول بکشد.
فهرست اقدامات ورود به کانادا در 2 ماه اول
بهتر است در دو ماه اول پس از ورود به کانادا اقدامات زیر را انجام دهید.
پیدا کردن خانه برای زندگی در کانادا
یکی از مهم ترین اقدامات پس از ورود به کانادا، یافتن مکانی برای زندگی است. البته احتمالا قبل از ورود به کانادا مکانی را برای اقامت کوتاه مدت رزرو نموده اید. اما همچنان به یک مکان اصلی برای اقامت احتیاج دارید.
در کانادا می توانید انواع خانه از خانه های ویلایی و نیمه ویلایی گرفته تا تاون هاوس، کاندو، کاتیج و غیره را بخرید یا اجاره کنید. البته قیمت مسکن در کانادا اندکی بالا است، بخصوص در شهرهای بزرگ. در ابتدای ورود اجاره کردن یک خانه که همه ویژگی های مد نظر شما را داشته باشد و اجاره پایینی هم داشته باشد، شاید دشوارد باشد اما شدنی است.
بهتر است اول موقعیت مکانی را انتخاب کنید بعد در پی خانه بگردید. در زمان انتخاب موقعیت حتما به عواملی مانند نزدیکی به محل کار، مدرسه، بازار، عبادتگاه، مرکز اجتماعات و ایستگاه های اتوبوس و مترو نیز توجه کنید.
برای یافتن خانه می توانید به وب سایت های مختص اجاره یا خرید مراجعه کنید. اگر از خانه ای خوشتان آمد به صورت حضوری از آن بازدید کنید. در این مرحله همکاری با یک مشاور املاک در کانادا که خبره باشد یاری زیادی به شما می نماید. زیرا مشاوران املاک موقعیت های مختلف یک شهر و فرصت های مناسب را می شناسند. علاوه بر این به شرایط بازار، فرایند مذاکره، نحوه بستن قرارداد مسلط هستند. اگر قصد خرید ملک در ونکوور یا سایر شهرهای کانادا را دارید، از قلم نیاندازید که استخدام مشاور برای شما خریداران هزینه ای ندارد و این فروشنده است که دستمزد مشاور املاک خریدار را پرداخت می نماید.
بعضی از صاحب خانه ها ترجیح می دهند خانه خود را به مستاجرانی اجاره بدهند که از نظر مالی مسئولیت پذیر هستند. تازه واردان در اوایل ورود سابقه اعتبار ندارند. چون سابقه اجاره خانه در کانادا را ندارند و هیچ معرفی نیز ندارند شاید با چالش هایی روبرو شوند. ضمناً احتمال اینکه صاحب خانه ها به شماره های کانادایی پاسخ بدهند بیشتر است. پس توصیه می کنم حتما یک شماره کانادایی تهیه کنید.
نکته: برای یافتن خانه های اجاره ای می توانید به سایت هایی مانند Craigslist، فیس بوک یا Airbnb مراجعه کنید. البته می توانید از یک مشاور املاک نیز بخواهید که فهرستی از املاک اجاره ای را برایتان ارسال کند.
پیدا کردن کار در کانادا
یکی از اقدامات مهم پس از ورود به کانادا یافتن کار است. فرصت های شغلی در کانادا بسیار زیاد است و هر مهارتی که داشته باشید می توانید با توجه به آن موقعیت شغلی مناسبی پیدا کنید.
برای یافتن کار می توانید از روش های زیر بهره ببرید:
- جست وجوی آنلاین
- مراجعه به شرکت های کاریابی
- شبکه سازی و ارتباط با سایر افراد حرفه ای در حوزه کاری خود
برای جست وجوی آنلاین می توانید به سایت هایی مانند Indeed،LinkedIn و Monster مراجعه کنید. البته می توانید با آژانس های دولتی نیز تماس بگیرید. در کانادا چندین آژانس مختلف دولتی وجود دارد که به شما یاری می نمایند شفل مورد نظر خود را پیدا کنید. به عنوان مثال، در سایت دولتی بانک مشاغل کانادا (Job Bank) موقعیت های شغلی در سرتاسر کانادا فهرست شده است.
البته اگر می خواهید برای یک کارفرمای خاصی کار کنید، می توانید مستقیما با آن ها تماس بگیرید و بپرسید چه زمانی نیروی نو استخدام می نمایند.
در زمان ارسال درخواست خود برای یک موقعیت شغلی در کانادا، باید رزومه و کاور لتر خود را با توجه به بازار کار کانادا تهیه کنید. یعنی مهارت ها و تجارب مرتبط خود را بیان کنید و از کلیدواژه هایی بهره ببرید که توجه کارفرمایان کانادایی را به خود جلب می نماید.
دریافت گواهی نامه رانندگی
یکی از مهم ترین اقدامات 2 ماه اول ورود به کانادا این است که گواهی نامه رانندگی کانادا را دریافت کنید. اگر خانه تان به محل کارتان دور است و در نظر دارید برای رفت و آمد از یک خودروی شخصی بهره ببرید، حتما باید علاوه بر گواهی نامه رانندگی، بیمه ماشین را نیز تهیه کنید.
البته شاید درچند ماه اول پس از ورود به کانادا بتوانید از گواهی نامه رانندگی ایران بهره ببرید. برای اعطای گواهی نامه رانندگی کانادا ابتدا از شما یک آزمون کتبی گرفته می گردد. در این آزمون سطح معلومات شما درباره قوانین هدایت و رانندگی در کانادا و جاده های کانادا سنجیده می گردد. سپس باید آزمون عملی را نیز با موفقیت پشت سر بگذرانید.
خرید وسایل خانه و تجهیز آن
ورود به کانادا فرصت فوق العاده ای برای تعویض وسایل خانه و خرید وسایل نو است. شاید به علت اختلاف برق بین ایران و کانادا نتوانید از وسایل الکترونیکی خود در کانادا بهره ببرید. شاید احتیاج داشته باشید که برای لپ تاپ و گوشی همراه خود شارژر نوی بخرید.
در کانادا تعداد زیادی فروشگاه زنجیره ای وجود دارد که می توانید از آن ها انواع لوازم خانگی را تهیه کنید. بعضی از فروشگاه ها نیز به اعضای خود تخفیف می دهند. بهتر است ایمیل خود را به فروشگاه های مختلف بدهید تا سریعا از حراجی ها و تخفیف ها مطلع شوید.
برای خرید لوازم خانه می توانید به فروشگاه های IKEA، Costco و Walmart مراجعه کنید. این فروشگاه ها در بیشتر شهرهای کانادا شعبه دارند و گزینه خوبی برای خرید لوازم منزل هستند.
البته اگر نمی خواهید زیاد هزینه کنید و بودجه کمی را به خرید اختصاص داده اید، می توانید لوازم دست دوم بخرید. این کار در کانادا بسیار رایج است. بسترهای مختلفی برای خرید و فروش لوازم دست دوم در کانادا وجود دارد. به عنوان مثال می توانید لوازم دست دوم را در بخش بازاری فیسبوک (Facebook Marketplace) پیدا کنید. Kijiji هم یکی دیگر از سایت های خرید لوازم دست دوم است.
آشنایی بیشتر با قوانین کانادا
یکی دیگر از مهم ترین کارهای بعد از ورود به کانادا آشنایی با قوانین و مقررات این کشور است. اگر می خواهید به راحتی و بدون دردسر در کانادا زندگی کنید، باید با قوانین و مقررات این کشور آشنا شوید و آن ها را رعایت کنید. این شامل قوانین منطقه ای، مقررات ترافیک، و هنجارهای فرهنگی است. تازه واردان باید با قوانین مختلف، از رعایت حد سرعت و محدودیت های پارکینگ گرفته تا قوانین بازیافت و دفع زباله، آشنا شوند.
به عنوان مثال اگر کسی در ماشین کمربند نبسته باشد، اگر بالای 16 سال باشد، جریمه می گردد. اگر زیر 16 سال سن داشته باشد، راننده جریمه می گردد. در داخل ماشین، بچه ها باید فقط بر روی صندلی بچه بنشینند و صندلی بچه باید در ردیف عقب نصب گردد.
علاوه بر این موارد، تازه واردان باید با حقوق و مسئولیت های خود آشنا باشند. یعنی باید با استانداردهای استخدامی، حقوق مستاجر، و حقوق مربوط به خدمات بهداشتی آشنا باشند.
آشنایی با محل زندگی و استفاده از امکانات آن
در اوایل ورود به کانادا بسیار مهم است محیط نو خود را بیشتر بشناسید و حداقل در ابتدا مسیر خانه تا محل کار، فروشگاه ها و منطقه ها تفریحی را بپیمایید. اگر با آب و هوای منطقه، سرویس های حمل و نقل عمومی، و جاذبه های تفریحی و گردشگری آشنا شوید، بهتر می توانید برنامه روزانه خود را تنظیم کنید و از زمان خود به برترین نحو ممکن بهره ببرید. با آداب و رسوم، سنت ها و جشن های مختلف آشنا شوید. دوستان نوی پیدا کنید و با آغوش باز فرهنگ های مختلف را بپذیرید. برای همسو شدن بیشتر با ارزش های کانادایی می توانید روش های حفاظت از محیط زیست و شیوه های زندگی پایدار را یاد بگیرید. در محیط نو خود غوطه ور شوید و با زندگی در این کشور خو بگیرید و تاثیرات مثبتی بر روی جامعه خود بگذارید.
سایر نکات مهم در ابتدای ورود به کانادا
تماس با دوستان: بسیاری از کسانی که نوا به کانادا مهاجرت می نمایند، دوستان و آشنایانی در کانادا دارند که چندین سال است در این کشور زندگی می نمایند. این افراد به شما یاری می نمایند که خود را با زندگی در کانادا وفق دهید. به عنوان مثال شما به وسیله این افراد می توانید دایره دوستانتان را توسعه دهید و حتی در موقعیت های مختلف از آن ها به عنوان معرف خود بهره ببرید. پس حتما پس از ورود به کانادا با دوستان و آشنایانتان تماس بگیرید و به آن ها اطلاع دهید که در کانادا هستید.
ثبت نام بچه ها در مدرسه: اگر بچه مدرسه ای دارید، یکی از مهم ترین کارهای بعد از ورود به کانادا این است که او را در یک مدرسه ثبت نام کنید. بهتر است سیستم آموزشی در منطقه را آنالیز کنید و با توجه به سن و رده تحصیلی فرزندتان او را در یک مدرسه مناسب ثبت نام کنید. مدارک مورد احتیاج مانند نشانی منزل و سوابق واکسیناسیون را آماده کنید و مراحل ثبت نام را تکمیل کنید.
دانلود نقشه گوگل: در روزهای اول ورود به کانادا نقشه گوگل را بر روی تلفن خود دانلود کنید تا در طول روز که از این نقشه برای مسیریابی استفاده می کنید، هزینه زیادی بابت دیتا پرداخت نکنید. شما در اوایل زیاد با نقشه گوگل سر و کار دارید و همین موضوع شاید باعث گردد مبلغ زیادی بابت اینترنت پرداخت کنید. پس بهتر است نقشه گوگل را دانلود کنید و به صورت آفلاین از این نقشه بهره ببرید.
عضویت در کتابخانه: حتما در یک کتابخانه عضو شوید. چونکه کتابخانه ها بسیاری از خدمات خود را مجانی ارائه می دهند و بعضی از خدمات آن ها مانند پرینت گرفتن هزینه پایینی دارد.
شماره های اضطراری: شماره های اضطراری مانند شماره پلیس، آمبولانس و غیره را در گوشی خود ذخیره کنید تا در مواقع احتیاج سریعا به آن ها دسترسی داشته باشید.
نتیجهگیری:
شروع زندگی در کانادا به آمادگی، آگاهی و اجرای درست مراحل پس از ورود نیاز دارد. اقداماتی مانند دریافت کارت اقامت دائم، افتتاح حساب بانکی، دریافت شماره بیمه اجتماعی، ثبتنام در سیستم درمانی، و یافتن مسکن و شغل، از جمله مواردی هستند که برای داشتن یک زندگی پایدار و بیدغدغه در این کشور ضروریاند. آشنایی با روندهای اداری و استفاده از منابع و خدماتی که دولت کانادا برای مهاجران فراهم کرده است، به شما کمک میکند تا سریعتر با محیط جدید خود سازگار شوید. با برنامهریزی دقیق و اجرای گامبهگام این توصیهها، میتوانید تجربهای موفق و بدون استرس از مهاجرت به کانادا داشته باشید.